51 NOLU DVD GENELKURMAY’DA MI?

Korgeneral Pekin, içinde çok sayıda üst düzey yargıç ve askere ait mahrem görüntülerin bulunduğu 51 nolu DVD’nin Genelkurmay’da olabileceğini söyledi.
İkinci Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, bir dizi dikkat çekici karara daha imza attı. İnternet Andıcı Davası tutuklu sanığı Genelkurmkay İstihbarat Daire Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, 2. Ergenekon davası sanığı emekli Albay Levent Göktaş’ta ele geçirilen 51 nolu DVD’nin bir kopyasının da Genelkurmay’da olabileceğini söylemişti. 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Pekin’in iddiasını Genelkurmay’a sormaya karar verdi.
Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Korgeneral Pekin’in 51 nolu DVD’nin bir kopyasının Genelkurmay Başkanlığında bulunabileceği sözleri üzerine, Genelkurmay Başkanlığına ulaşan DVD’nin aslının incelenmek üzere mahkemeye gönderilmesinin istenmesini kararlaştırdı. 51 nolu DVD’de çok sayıda üst düzey yargı mensubu ile asker kişilere ait gizlice çekilmiş mahrem görüntüler olduğu ortaya çıkmış, İstanbul Başsavcılığı da DVD içerisinde görüntüleri bulunan üst düzey yargı mensuplarına şikayetçi olup olmadıklarını sormuştu. Sadece bir yargıç şikayetçi olmuş diğerleri cevap vermemişti,
Ergenekon mahkemesi ayrıca, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesine müzekkere yazılarak, Mehmet Ağar hakkında Susurluk davası kapsamında verilen gerekçeli kararın ve delil klasörlerinin bir örneklerini istedi. İstanbul Başsavcılığı’na Şener Eruygur döneminde Jandarma Genel Komutanlığı örtülü ödeneğinden uçup giden trilyonlarla ilgili soruşturmanın akıbetini de soran Ergenekon Mahkemesi, Genelkurmay’dan emekli Orgeneral Hurşit Tolon ile Şener Eruygur’un muvazzaf oldukları dönemdeki ziyaret programları ile Levent Ersöz, Hasan Atilla Uğur, Mustafa Koç, Cihandar Hasanhanoğlu’nun ziyaretçi listelerin istenmesine de karar verdi.
19 Mayıs Töreninde Albaya Gözaltı!“Kafes” soruşturması sanığı Kıdemli Albay Levent Gülmen, 19 Mayıs kutlamaları sırasında gözaltına alındı.
Ergenekon Davasında Tartışma''Ergenekon'' davasında tanık olarak dinlenilen gazeteci Nuray Başaran, tutuklu sanıklardan gazeteci Tuncay Özkan'ın sorularını yanıtladı.
Ergenekon'un Kilit Delili TSK'dan ÇıktıErgenekon terör örgütü iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında ele geçirilen ve davanın kilit delillerinden biri olan 51 No’lu DVD’nin aslının Genelkurmay’da olduğu ortaya çıktı.
Dink Katili Yasin Hayal Zor Durumda!Hrant Dink’in öldürülmesi olayında müebbet hapis cezasına çarptırılan Hayal, bir yıldır parası ve ziyaretçisi gelmediği için bunalımda.
Tuğg. Ersöz: Tuncay Özkan'la GörüşürdükErgenekon Davası'nda söz sırası önemli tanıklarda. Davanın bugünkü duruşmasında gazeteci Nuray Başaran'ın ifadesi dikkat çekti.
Beşiktaş Adliyesi'ne Sessizce Elveda!Ergenekon, Balyoz, Şike gibi Türkiye'nin gündemine damga vuran birçok önemli soruşturmanın yürütüldüğü ve davanın görüldüğü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi kapılarını kapattı.
Fehmi Koru Ergenekon'da İfade VerecekGazeteci Fehmi Koru ve işadamı Mehmet Emin Karamehmet’in de aralarında olduğu 12 kişi, Ergenekon'da dinlenecek.
"Gazi Olayları Ergenekon İşi"Ergenekon davasında dinlenilen gizli tanık Gurbet, Gazi Mahallesi olaylarının Ergenekon tarafından organize edildiğini söyledi.
- Havalimanı Hırsızları Yakalandı
- Havalimanında Hırsızlık Operasyonu
- Atatürk Havalimanı'nda Operasyon
- Taraf'tan 1 Yazar Daha İSTİFA ETTİ
- Amerikan Bayrağıyla 19 Mayıs Kutlanmaz
- Şubat 28 Askerlik 'İki Dönem' Çekti
- AKP'li Korkmaz: Halk İçin, Halktan Yana Olacağız
- Gül: WSJ'nin Haberini Önceden Biliyorduk
- Develi'de Yağmur Duası
- G-8 Zirvesine Chelsea Bayern Finali Arası!
- Kadir Topbaş'ın Oğlu F.Bahçe Yönetiminde
- Gürsel Tekin'e Çifte Soruşturma
- Sivassporlu Yıldız G.Saray Yolunda!
- Sendika Ağaları İşçi Parasıyla Pavyonda
- 13 Yeni Büyükşehir Geliyor
- Ordusporlu Müslim Dünyaevine Girdi
- Havutçu 7 Maç İçin 1.5 Milyon TL Aldı
- Dehşete Düşüren 'Liseli' Raporu !
- Canlı Yayında ŞOK: 'İ.ne miyiz Hocam?'
- '27 Mayıs'ta İdamları Aydınlar Tahrik Etti'
- İki Bakan Arasında Tansiyon Yükseldi!
- Yurtdışına Kaçırılan Tarihi Eserlerimiz!
- Bülent Arınç Belediye Başkanı Olacak mı?
- 13 İl Büyükşehir Belediyesi Oluyor
- Yalan Dünya'ya Sürpriz Bir Oyuncu!
- Sebahattin Ali'yi KİM ÖLDÜRDÜ?
- Dev İhalede 'Yerli Firma Şartı' Geldi!
- 'Ergenekon’un Kaynağı Encümen-i Daniş'
- Ve Emre Açıkladı! Fener'den Ayrılacak mı?
- Hatay'da 6 Kur'an Kursu Öğrencisi Boğuldu
- Öcalan'a "Sayın" Demek Suç DEĞİL
- Dev Derbide Beşiktaş G.Saray'ı Ezdi!
- Sarıgül 19 Mayıs Kutlamasını Anlattı!
- Tarihi Değiştiren SUİKASTLER?
- Fransa Abdullah Gül'e Söz Verdi
- Türkiye'ye NATO'dan 10 YILDIZ
- Ali Koç'u VETO Eden İsim Kim?
- İstanbul'da Adım Adım İnsan Kaçakçılığı!
- Hükümetin Yeni Zam Teklifi Ne Olacak?
- Azerbaycan'a Kadın Eli Değdi!








